Leveranstider - Trading

På Technotrade sysslar vi främst med Trading direkt ifrån fabriker Asien, detta betyder att leveranstiderna ofta blir lite längre än om du hade beställt från lager i EU eller Sverige.

I genlängd kan vi erbjuda lägre priser och fler möjligheter för dig som kund att påverka hur slutprodukten kommer att se ut.

Från att vi får in en beställning tills att varorna blir levererade finns ett antal steg internt och externt, nedan följer en förklaring på hur vi jobbar från att en beställning läggs till att varorna levereras.

Steg 1


En beställning tas emot hos oss. Inom två arbetsdagar (oftast mycket snabbare) får beställaren tillbaka en skiss på beställd produkt.

Som beställare är det mycket viktigt att man tänker på att skicka med följande för att få tillbaka skiss inom två arbetsdagar:

  • Modell
  • Färg på modell
  • Antal
  • Önskad placering, storlek och färg (PMS-kod) på logga och/eller text
  • Logo och text i vektoriserad form

Steg 2


Efter godkänt korrektur tar det ca 3 dagar att få fotokorrektur vid en normal beställning, dvs vanligt screentryck eller gravyr på produkter ur bassortimentet med standardtillbehör. Vid speciella önskemål tar det längre tid beroende på komplexiteten i önskemålet.

Steg 3


Efter godkänt fotoprov är ledtiden till leverans ca 20 arbetsdagar för USB-minnen och 25 arbetsdagar för Powerbanks.

Notera att datumet som står på erat ordererkännande är den dagen godset skickas från vårat lager.